בצק:
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
כף אינסטנט פודינג
חצי כוס שקדים טחונים
2 חלמונים
2 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
אני עשיתי שינוי הוספתי עוד מאה גרם חמאה כי הבצק לא ניתפס ועם המאה גרם חמאה הנוספים היה בצק מדהים
לעבד לבצק לשטח לתבנית 26 ולאפות 180 עד להזהבה
קרם:
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
8 כפות אינסטנט פודינג ווניל
4 כפיות נס קפה
להקציף לקצף ולשפוך על הבצק האפוי
המרנג:
להקציף לקצף חזק 3 חלבונים עם כוס סוכר לרפד תבנית בנייר אפיה שיהיה קל להוציא תבנית זהה בגודל לתבנית של בצק לאפות 45 דקות 150 מעלות כשזה מוכן לקרר מעט ולהוציא מנייר אפיה בזהירות ולהניח על הקרם
עוגה נהדרת האורחים התמוגגו