חומרים לבסיס:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח תופח
1 כף שמן
לקצף:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1/2 כפית נס קפה
לקישוט
50 ג"ר שוקולד חלב
אופן הכנת הבסיס🍰
1להקציף את החלבונים עים הסוכר לקצף יציב
2 לערבב את החלמונים עים השמן ולהוסיף בעדינות לקצף
להוסיף את הקמח בצורת עטיפה עים כף עץ
3 לישפוך את הבלילה לתבנית 24 ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 30 ד"ק ולצנן
לקצף
להקציף את הלבונים והסוכר לקצף יציב ולזלף ספירלה בגודל תבנית העוגה ולהכניס לתנור 100 מעלות שעתיים
לקצפת
להקציף שמנת מתוקה עים הסוכר והנס קפה למרוח על העוגה ולהניח בעדינות את ספירלת הקצף
לקישוט לשים בתוך שקית מזון קובויות שוקולד לשים בתוך ספל מים רתחים ולהכניס את השקית בתוך הספל עד שהשוקולד יימס לעשוט חור קטן ולקשט
בהצלחה רוחמה כהן…🍰🍰🍰