למרנג:
4 חלבונים.
כוס וחצי סוכר..
כפית מיץ לימון.
כף קורנפלור
לתחתית:
4 חלמונים.
4 כפות סוכר.
2 כוסות קמח…
200 גרם חמאה.
למילוי:
2 שמנת מתוקה.
איסטנט פודינג חבילה.
חצי כוס חלב.
כפית נס קפה.
לזיגוג:
שוקולד מריר.
כפית שמן
אופן ההכנה
נקציף את החלבונים במהירות גבוהה.
את הסוכר להוסיף לאט…
להקציף במשך 10 דקות לקצף חלק ומבריק…
נוסיף כפית לימון וכף קורנפלור..
נזלף עלניר אפיה או נשיקות כפי שהכנתי…
או בגודל התבנית..
נאפה ב120 תנור שחומם מראש למשך 20 דקות..
ננמיך תנור ל100 ונאפה בערך שעתיים עד שזה נפרד מניר האפיה…
לתחתית..
נלוש את כל חומרי הבצק לבצק רך..
נשטח על תבנית משומנת..
נאפה ב180 עד הזהבה בערך 15 דקות…
למילוי:
נקציף שמנות עם חלב ואיסטנט וכפית נס קפה לקצפת יציבה..
זיגוג:
במיקרוגל נמיס שוקולד עם כפית שמן.
במשך דקה נערבב..
להרכבה..
על תחתית העוגה נשים את הקצפת..
מעל את המרנג..
ונזגג שתי וערב שוקולד..