Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
1/2 חבילה מרגרינה
2 חלמונים
2 כפות גדושות סוכר
1.5 כוסות קמח תופח

לקצף:
4 חלבונים
1/3 1 כוסות סוכר

אופן ההכנה;
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה מאוד ולשטח על תבנית עם נייר אפיה ולאפות שעה על 150 מעלות (בטורבו)
לאחר שהקצף נאפה מרימים אותו עם נייר האפייה ומניחים בצד.
ללוש את חומרי הבצק ביחד ולשטח בתבנית שאפינו בה את הקצף ואופים ב- 180 מעלות כ-10 דקות או עד שהבצק מזהיב.
מקררים ואז מכינים קצפת מ- 1 שמנת מתוקה או צמחית ואינסטנט וניל 1
מורחים את הקצפת על הבצק ומניחים מעל את הקצף האפוי ומקשטים בסירופ שוקולד.
העוגה טעימה יום אחרי במקרר

עוגת קצף וקצפת
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים