המתכון באדיבות אביבה כהן
העוגה היא בת 3 שלבים השלב הראשון של הבצק מכינים ואופים
את השלב השני מקציפים במיקסר וכשהעוגה מתקררת מורחים על העוגה
את השלב השלישי מכינים על נייר אפיה משומן מקררים ומניחים על העוגה
בהצלחה!
חומרים שלב ראשון
1/2 חבילה מרגרינה
2 חלמונים
2 כפות גדושות סוכר
1 עד 11/2 כוסות קמח תופח
ללוש היטב עד לקבלת בצק אחיד לשטח על תבנית משומנת קלות
לאפות עד שמזהיב לא מאוד על 180 מעלות
להוציא מהתנור מקררים היטב ואז מורחים את השכבה השניה
שכבה 2
שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
כפית וחצי נס קפה
את הנס קפה ניתן להחליף במה שאוהבים נוטלה לוטוס נוגט וכ"ו
מורחים על השכבה הראשונה כשהיא קרה
שכבה 3
קצף
4 חלבונים + 11/3 כוס סוכר
להקציף לקצף חזק למרוח על נייר אפיה משומן להכניס לתנור 150 מעלות למשך שעה
אפשר לזלף שוקולד על המרנג לפני האפיה וגם אחרי
בתיאבון