שכבה 1…..
250 גרם עוגיות טחונות
100 גרם חמאה מומסת
מערבבים היטב
משטחים בתבנית
10/15 דקות אפיה
180 מעלות
שכבה 2….
מקציפים..
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
2 אינסטנט וניל צרפתי
עד שיש לנו קצפת טובה
את הקצפת שופכים
לתבנית ומורחים עם מרית
על הכל כדי לשטח
שכבה 3….
בסיר מחממים….
1 שמנת מתוקה
עד רתיחה
מכבים את האש
מוסיפים…
2 שוקולד מריר(צו'קטה)
מערבבים עד שהשוקולד נמס
ממשיכים לערבב כדי לצנן אותו
ושופכים מעל הקצפת(שכבה 2)
מנערים קלות את התבנית מצד לצד שהגנאש יגיע לכל מקום בתבנית
תיהנו