Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לתחתית
6 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
1 פודינג שוקולד

לקרם גבינה
1 גבינת מסקרפונה
1 גבינת ניו יורק
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1קופסת גדולה משמש שימורים
1 חבילת ג'לי בטעם משמש

אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק.
שופכים לקערת במיקסר את השמנת המתוקה 2 הגבינות ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים את התחתית על מגש ושמים סביב .
רינג מתכוונן.
מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפיא לשעה .
מסדרים משמש סביב העוגה איך שבא לכם ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות.

עוגת קרם גבינת ניו יורק וגבינת מסקרפונה בציפוי משמש וג'ילי – כשר לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים