החומרים:
5 ביצים מופרדות
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס שקד לבן טחון
2 כפות קקאו מנופה
1/2 כוס שוקולד ציפס
1 מיכל גבינת ניו-יורק/כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר לבן
2 כפות גדושות קרם דבש
1/4 כוס חלב
גנאש:
200 גרם שוקולד מריר מומס עם 1 מכל שמנת מתוקה ו1 כף קרם דבש.
הכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר בהדרגה לקצף יציב
בהדרגה מוסיפים שמן, חלמונים, גבינה, חלב, קרם דבש ולערבב לקרם חלק ואחיד
בהדרגה לקפל חומרים יבשים לקבלת בלילה אחידה.
– אפייה ב170° , תבנית משומנת 24/26 עד לקבלת קיסם לח ולקרר
– לצפות בגאנש
באהבה, אורנה ועלני 💐💕