לעוגה:
2 וחצי כוסות קמח עוגה מנופה
1/2 כפית מלח
2 כפות אבקת קקאו
120 גרם חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר
1 וחצי כוסות סוכר לבן
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל טהור
1 ורבע כוס חלב
2 כפות צבע מאכל נוזלי -אדום
1 כפית חומץ לבן מזוקק
1 כפית סודה לשתיה
ציפוי קרם גבינה:
1 וחצי כוסות שמנת מתוקה
230 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
230 גרם גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
3/4 כפית תמצית וניל טהור
1 כוס אבקת סוכר מנופה
*** 2 תבניות עגולות 23
במיקסר לערבב חמאה עם צבע מאכל אדום(על מהירות נמוכה)להוסיף לסירוגין את תערובת הקמח ושאר החומרים מתחילים ומסיימים עם הקמח.
בספל קטן לאחד את הסודה והחומץ ובמהירות לקפל לתוך תערובת העוגה.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי תבניות
אופים בתנור עבור כ 25 – 30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא נקי.
לצנן את העוגות בתבניות שלהם על רשת למשך 10 דקות.
לעטוף בניילון ולהניח במקרר לפחות שעה.
קרם גבינה הציפוי:
במעבד /מיקסר יד,לערבב את גבינת השמנת וגבינת המסקרפונה.
מוסיפים את הווניל ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירם את התערובת לקערת המעבד/מיקסר יד,
מקציפים את השמנת לתערובת נוקשה.
עם מרית גדולה,לקפל בעדינות ,במהירות איטית את הקרם המוקצף לתערובת .
הרכבה:
בעזרת סכין משוננת,לחתוך כל שכבת עוגה לחצי,כך שנקבל ארבע שכבות
מורחים את הקרם בין השכבות.
מקשטים את העוגה עם קוקוס