מצרכים לבסיס:
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 חלמונים
1 כף גדושה קרונפלור
2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה
1 כף קוקוס או קמח שקדים
1/4 רבע כפית גרידת לימון
1/4 רבע כוס מיץ תפוזים
2 כפות שמן
כפית אבקת אפיה
אופן הכנה :
מקציפים את החלבונים עם הסוכר
בהדרגה מוסיפים חלמונים שמן ומיץ תפוזים וכפית א אפיה עם הקמחים בתנועות עטיפה .
לשמן תבנית בינונית סטנדרתית ולצקת את הבלילה
אופים בחום בינוני
כ 15 דקות
לקצפת:
להקציף היטב עד לקבלת קצפת יציבה
500 מיל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות סוכר
רבע כוס חלב
מורחים ומיישרים את הקצפת על הבסיס האפוי בצורה אחידה מכניסים למקפיא לשעה .
לציפוי שוקולד
200 גרם שוקולד חלב
100 מ"ל חלב חצי כוס +כף
להמיס במיקרו ולקרר כמה דקות למצב פושר ולמרוח מעל העוגה הקפואה
מעל אפשר לפזר שוקולד מגורד בפומפיה .
בהצלחה
אסתי זוהר💕