Share with:


מה צריך?

טבעת לעוגה או תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה
לתחתית :
6 ביצים מופרדות
1 פודינג שוקולד
1/4 כוס סוכר
לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 סוכר וניל
3 שמנת חמוצה 15% של 200 מ"ל
4 כפות אבקת סוכר
1 פודינג וניל
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת מתוקה
2 כפות שוקולית

אופן הכנה

קוטר 24 ס"מ

התחתית
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר

2) מוסיפים אותם לחלמונים וללא מקסר מוסיפית פודינג שוקולד
מערבבים היטב ושופכים לתבנית בקוטר ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק ?

3)אופן ההכנת הקרם
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל ומוסיפים את השמנת חמוצה ואבקת סוכר תוך כדי הקצפה

4)שמים שקף סביב התבנית ושופכים על התחתית ומישרים, מכניסים למקפיא? לשעה וחצי?

5) הכנת הציפוי גנאש שוקולד מריר
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד ,ממתינים כדק?? מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ומבריק מוסיפים את השוקולית מערבבים היטב ושופכים על העוגה הקפואה ,מחזירים למקפיא לעוד שעה ??קישוטים !!תחליטו אתם השמיים הם הגבול
ואפשר גם לשמור במקרר אם לא רוצים גלידה, אבל אני אישית מחזיקה אותה במקפיא ומוציאה וחותכת אותה חצי שעה?? לפני הגשה..

עוגת קרמבו גלידה (כשרה לפסח)
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים