Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
4 ביצים
1/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 כפות שמן
4 כפות חלב
1/2 פודינג וניל
1/2 פודינג שוקולד
להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל
לערבב חלמונים עם הפודינג והשמן, להוסיף לקצף החזק ולאחד עם מרית בתנועות עטיפה. להעביר לתבנית 26 ליישר ולאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות ולצנן.

לקרם וניל:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
1 כף סוכר

להקציף לקרם יציב, למרוח מעל התחתית וליישר. להכניס למקפיא להתייצבות.
גנאש שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה
צבע מאכל זהב

להמיס יחד במיקרוגל לערבב לשוקולד חלק לצקת עם כף מעל שכבת הקרם עד לכיסוי מלא של השוקולד
לקשט בשוקולד לבן או בזילוף קרם.
להכניס למקרר לפחות ללילה.

להכניס למקרר לפחות ללילה.

עוגת קרמבו וניל
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים