לטורט וניל:
3ביציםL
30גר חמאה מומסת
40גר קורנפלור
40גר חלב מרוכז ממותק(אפשר במקום ריבת חלב)
1כפית תמצית וניל
חצי כפית תמצית שקדים (לא חובה)
קורט מלח
40גר סוכר
חצי כוס קמח מנופה
לקרם וניל:
500מייל שמנת מתוקה להקצפה
180מייל חלב
120גר פודינג וניל
30גר אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
לציפוי גנאש לבן וניל:
150גר שוקולד לבן
50מייל שמנת מתוקה להקצפה
חצי כפית תמצית וניל
תבנית 24סיימ
לטורט:
מחממים תנור ל165 מעלות
שמים בקערה גדולה ביצה שלמה ו2חלמונים טורפים במטרפה לתערובת חלקה.
מעברים חלבונים לקערה שניה.
ממסים את חמאה בסיר קטן מביאים לרתיחה קלה ,מכבים להבה מוספים קורנפלור מנופה ומערבבים בכף לתערובת סמיכה מאוד.
מוסיפים את חלב מרוכז או ריבת חלב מערבבים מוסיפים לתערובת של ביצים שהיקצפנו ידני מערבבים שלא יהיו גושים מוסיפים תמצית וניל ותמצית שקדים ומערבבים.
מקצפים חלבונים עם קורט מלח עד שיוצא קצף לבן ומנפים קמח ומערבבים .
מרססים שמן בתבנית ושופכים הכל ולתנור ל30-35 דק עד שקיסם יוצא יבש.
מקררים עוגה טוב .
מכינים קרם וניל
מקצפים כל המרכבים לקצף יפה מורחים על הבביס ולמקרר לשעה שעתיים.
מכינים ציפוי גנאש לבן:
ממסים שוקלד עם שמנת מתוקה במיקרו מערבבים לקרם חלק מוסיפים תמצית וניל כשעוגה קרה מורחים מעל ציפוי .
מגרדים שוקולד לבן ושמים בצדדים על העוגה .
ולמקרר ללילה .
בתאבון.