Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית
150 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
3 ביצים L
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה (70 גרם)או קמח לבן
1 כף קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה

מצרכים הדרושים לקרם
500 מ”ל שמנת מתוקה (2 מכלים)
1/2 כוס חלב (125 מ"ל)
1 פודינג וניל ( 80 גרם)
4 כפות אבקת סוכר
לציפוי שוקולד
150 גרם שוקולד מריר
200 מ”ל שמנת מתוקה

ההכנה
מחממים תנור ל -170 מעלות..
משמנים היטב תבנית עגולה ומרפדים בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות.

אופן ההכנה התחתית בקערה מניחים שוקולד מריר ושמנת מתוקה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה..
מוסיפים לשוקולד המומס סוכר וביצים, טורפים היטב..
מוסיפים קמח תפוחי אדמה , קקאו ואבקת אפייה, טורפים היטב עד איחוד..
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ-20 עד 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים..
מוציאים מהתנור לצינון מלא..

אופן הכנת הקרם: .
מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינטסנט פודינג וניל וסוכר, מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה .
מניחים שקף סביב התחתית ויוצקים את הקרם ומיישרים כמה שיותר בעזרת כף..
מעבירים את העוגה למקפיא לשעתיים..

אופן הכנת הציפוי:
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

מוציאים את העוגה מהמקפיא וממוזגים את הגנאש החם ומכניסים לקירור נוסף עד התייצבות , לפחות כשעתיים..
מקציפים את השמנת המתוקה עם חלב ופודינג וניל עד ליציבות מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב .
מחלצים מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה. העוגה נשמרת במקרר..

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת קרמבו ללא גלוטן ולכל ימות השנה מתאים גם לפסח_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים