לתחתית:
4 ביצים
1/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 כפות שמן
4 כפות חלב
1/2 פודינג וניל
1/2 פודינג שוקולד
להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל
לערבב חלמונים עם הפודינג והשמן, להוסיף לקצף החזק ולאחד עם מרית בתנועות עטיפה. להעביר לתבנית 26 ליישר ולאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות ולצנן.
לקרם וניל:
1 שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה
להמיס שמנת מתוקה עם שוקולד לבן לערבב לשוקולד חלק ללא גושים לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא שעה וחצי. להוציא מהמקפיא להעביר לקערת המיקסר להוסיף שמנת מתוקה להקציף לקרם מוס יציב להעביר חלק לשקית זילוף לקישוט ולשמור במקרר,למרוח את שאר הקרם מוס מעל התחתית וליישר. להכניס למקפיא להתייצבות.
גנאש שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה
להמיס יחד במיקרוגל לערבב לשוקולד חלק ולצנן. לצקת עם כף מעל שכבת הקרם מוס עד לכיסוי מלא של השוקולד
לקשט בשוקולד לבן או בזילוף קרם.
להכניס למקרר לפחות ללילה…