לתחתית:
4 ביצים
1/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 כפות שמן
4 כפות חלב
1/2 פודינג וניל
1/2 פודינג שוקולד
להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל
לערבב חלמונים עם הפודינג והשמן, להוסיף לקצף החזק ולאחד עם מרית בתנועות עטיפה. להעביר לתבנית 24 ליישר ולאפות בתנור שחומם מראש 175 מעלות ולצנן.
לקרם מוקה:
1 שמנת מתוקה
1 כף גדושה נס קפה
250 גרם שוקולד לבן
את השמנת מתוקה והשוקולד לבן לשים בקערה זכוכית ולהמיס במיקרו, להוסיף נס קפה לערבב טוב ולחמם דוב במיקרו, לערבב לשוקולד חלק לצנן, לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא שעה וחצי. אחרי שהתקרר להקציף עם
1 שמנת מתוקה
לקרם יציב, למרוח מעל התחתית וליישר. להכניס למקפיא להתייצבות.
גנאש שוקולד מוקה:
200 גרם שוקולד חלב
1 כף נס קפה
1 שמנת מתוקה
להמיס יחד במיקרוגל לערבב לשוקולד חלק לצקת עם כף מעל שכבת הקרם עד לכיסוי מלא של השוקולד
לקשט בשברי אגוזים. להכניס למקרר לפחות ללילה