מתכון של נורית יונה
200 גר שוקולד מריר
170 גר חמאה
להמיס במיקרו.
להקציף 4 חלבונים וחצי כוס סוכר. לערבב חלמונים עם תערובת השוקולד.
לשוקולד להוסיף 3/4 כוס קמח תופח.
לאחד עם קצף החלבונים.
לאפות בתבנית 24 בחום של 170. להוציא עוגה אפויה ולהרטיב ברום.
שכבה שנייה: פחית חלב מרוכז וכוס וחצי בערך קוקוס לערבב ולמרוח על העוגה.
להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל צרפתי וכוס חלב לצקת על שכבת הקוקוס.
לצפות בגנאש_ 200 גר שוקולד מריר ושמנת מתוקה.
קישוט הפרחים: יצקתי שוקולד מריר לשבלונה של פרח , הקפאתי. כל קישוט מתקבל