Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון של נורית יונה

200 גר שוקולד מריר
170 גר חמאה
להמיס במיקרו.

להקציף 4 חלבונים וחצי כוס סוכר. לערבב חלמונים עם תערובת השוקולד.
לשוקולד להוסיף 3/4 כוס קמח תופח.
לאחד עם קצף החלבונים.

לאפות בתבנית 24 בחום של 170. להוציא עוגה אפויה ולהרטיב ברום.

שכבה שנייה: פחית חלב מרוכז וכוס וחצי בערך קוקוס לערבב ולמרוח על העוגה.
להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל צרפתי וכוס חלב לצקת על שכבת הקוקוס.
לצפות בגנאש_ 200 גר שוקולד מריר ושמנת מתוקה.

קישוט הפרחים: יצקתי שוקולד מריר לשבלונה של פרח , הקפאתי. כל קישוט מתקבל

עוגת קרמבו_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים