מצרכים:
15 -20 פתי בר שוקולד
10 -12 קרמבו מוקה
מרפדים תחתית תבנית קפיצית 26 בפתי בר? מעל מניחים את הקרמבו ,
מזלפים בין הקרמבו קרם שוקולד, מסדרים בין לבין הקרמבו פתי בר ,
מורחים את קרם הוניל באופן אחיד על כל העוגה, מכניסים למקפיא ל 15 דקות, מוציאים ומזגים מעל בנדיבות את גנאש השוקולד.
קרם שוקולד:
100 מייל שמנת + 100 גרם שוקולד מריר
מביאים את השמנת לסף רתיחה, מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים לקרם חלק
400 מייל שמנת מתוקה
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג שוקולד
שמים במיקסר את השמנת ,הפודינג ותערובת השוקולד ומקציפים לקרם יציב ותפוח.
קרם וניל:
500 מייל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
.1 שקית אינסטנט פודינג וניל
שמים הכל יחד במיקסר מקציפים לקרם חלק תפוח ויציב .
גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
200 מייל שמנת מתוקה
מביאים את השמנת לסף רתיחה, מסירים מהאש, מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים לקרם חלק.