לבסיס
5 ביצים
5 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
כפית אבקת אפייה
2 כפות קמח
מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, אינסטנט, קמח ואפייה, משמנים תבנית עגולה או מלבן מעבירים את הבלילה ואופים 170 מעלות כ 20 דקות,
למלית
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
מקציפים, יוצקים על העוגה ומקפיאים 8 שעות עד לילה שלם
ציפוי שוקולד
2 שוקולד מריר חלבי
מיכל שמנת מתוקה
ממיסים במיקרו מערבבים טוב עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים את השוקולד ומצפים את העוגה, מכניסים למקרר…….