Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס
5 ביצים
5 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
כפית אבקת אפייה
2 כפות קמח
מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, אינסטנט, קמח ואפייה, משמנים תבנית עגולה או מלבן מעבירים את הבלילה ואופים 170 מעלות כ 20 דקות,

למלית
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
מקציפים, יוצקים על העוגה ומקפיאים 8 שעות עד לילה שלם

ציפוי שוקולד
2 שוקולד מריר חלבי
מיכל שמנת מתוקה

ממיסים במיקרו מערבבים טוב עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים את השוקולד ומצפים את העוגה, מכניסים למקרר…….

עוגת קרמבו
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים