Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
1 חבילה בצק עלים
חצי כוס סוכר חום בהיר
1 קופסה אבקת פטיסייר
2 שמנת מתוקה
2 וחצי כוסות חלב
2 כפות פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר לאפייה
אבקת סוכר לפידור

אופן ההכנה:
1 להוציא מהמקפיא מהלילה את הבצק ולשים במקרר לעבוד עם בצק קר
2 לפתוח את הבצק ולהניח על נייר אפייה נפזר סוכר חום נקפל את הבצק ל 2 נניח מעל עוד נייר אפייה ונרדד הייטב כמה שיותר דק אבל לא יציב נידקור כמה שיות עם מזלג נחתוך לגודל הרצוי נוסיף מעט אבקת סוכר מעל הבצק ונכניס לתנור 180 מעלות עד להזהבה
3 בינתיים נכים את הקרם פטיסייר לפי ההוראות שרשום על האריזה
4 נכין קצפת 1 1/2 שמנת 2 כפות וכוס חלב
5 נצנן את המאפה נזלף קודם קרם פטיסייר ולאחר מכן מעל קצפת ומעל נשים את השכבה השנייה של המאפה ולפני ההגשה נפדר באבקת סוכר
בהצלחה רוחמה כהן🌹

עוגת קרמשניט_מתכון של רוחמה כהן – מאסטר מתכונים
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים