Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכנת הקרפים
בקערה מערבבים…
2 כוסות חלב
25 גרם חמאה מומסת
4 ביצים
קורט מלח
3 כפות סוכר
4 כפות שוקולית
מערבבים היטב
לבלילה ללא גושים
2 כוסות קמח
…….
מחממים מחבת עם
התזה קלה של שמן
ועם מצקת שופכים
מהבלילה למחבת
כשנוצרים בועות
הופכים לצד השני
לאחר דקה נוספת
להוציא לצלחת
כך להכין מהבלילה
את שאר הקרפים
אם נידרש שמון
אז לשמן קלות

הכנת הקצפת…..
בקערת המיקסר שמים…
כוס חלב
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט וניל צרפתי
מקציפים עד
שמקבלים קצפת יציבה

הכנת הגנאש….
מחממים בסיר
1 שמנת מתוקה
כשהשמנת מגיעה לרתיחה
שוברים לתוך הסיר
2 שוקולד מריר (צ'קוטה)
ולערבב עד שהשוקולד נמס
ונוצר הגנאש

הכנת העוגה……
שמים על צלחת ההגשה
1 קרפ מעל מורחים קצפת
ושוב שמים קרפ נוסף
ומורחים קצפת
שמים מעל שוב קרפ
מורחים גנאש

שמים שוב
קרפ.קצפת.
קרפ קצפת
קרפ גנאש
כך מכינים את כל הקרפים
על הקרפ האחרון
שופכים מהגנאש
ומורחים על הקרפ
מעל מקשטים באגוזי מלך
מכניסים למקרר
להתיצבות העוגה
נ.ב
.גנאש שנשאר
שמים בקופסא ולמקרר

מתכוןמתכון

עוגת קרפים במילוי קצפת וגנאש ומעל ציפוי גנאש ואגוזי מלך_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים