מצרכים
200 גר חמאה רכה
3/4כוס סוכר
4 ביצים
225 גר גבינת שמנת
2.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות גדושות ממרח רוזמרי.
3 חטיפי שוקולד מקופלת מפוררים גס.
הכנה
לערבל חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת קרמית וחלקה.
בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה עד שהיא נבלעת בבלילה.
לקפל, קמח מנופה, אבקת אפייה וגבינה עד לקבלת מרקם חלק.
לתבנית 26 משומנת, לשפוך מחצית מהבלילה(לפי העין).
מעל הבלילה לפזר מקופלת באופן שווה.
לבלילה הנותרת להוסיף ממרח רוזמרי לערבב טוב.בלילה זו לפזר מעל חטיף המקופלת וליישר בעזרת מרית.
אפייה ב170 עד להזהבה קלה.
לצפות
100 גר שוקולד מריר מומס עם מחצית מיכל שמנת מתוקה.
אפשרות נוספת, לאבק באבקת סוכר