5 ביצים מופרדות.
חצי כוס סוכר.
תמצית וניל בערך כף.
רבע כוס קקאו.
3כפות קורנפלור.
2כפות שמן.
הכנה
להקציף חלבונים עים הסוכר לקצף לבן מבריק.להוסיף חלמונים.להקציף לקצף תפוח. להוסיף בעדינות את החומרים היבשים.לשים התבנית עם נייר אפיה.לאפות בחום 180 עשר דקות עד רבע שעה ולהפוך על נייר אפיה אחר.כך 2_רולדות להכפיל חומרים.
מילוי
2 שמנת מתוקה
כוס חלב.
קופסת פודינג שוקולד.
להקציף לקצפת .החומרים לשתי רולדות .למרוח בשתי הרולדות ולגלגל.
לקחת תבנית עגולה .פורסת רולדה ושמה בתחתית ומסביב לה.
מקציפה .שמנת מתוקה ופוטינג שוקולד וכוס חלב.דמה מעל הרולדות בתוך התבנית.שוב פורסת שאר הרולדות ושמה מעל ומישרת עים עוד קצת קצפת.
מכינה
2 שוקולד מריר שמנת מתוקה קצפת צמחית ממיסה במיקרוגל
ושופכת מעל.
לשים במקרר כמה שעות.ולפרוס..