Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגה חלבית 😋
עוגה מיוחדת
אפו ותהנו😋
לפני שמתחילים יש בעוגה חלב,וככה אני אוהבת אותה…מגישה אותה עים קפה…ולא לאחר ארוחה בשרית.
תבנית בגודל 26.משומנת. תנור לחמם מראש 180.
זמן אפיה.30 עד 45 דקות.שימו לב ליום התנור שלכם
לעוגה👇
3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס חלב
1 כוס קמח ועוד 3 כפות קמח
שקית אבקת אפייה 1
1 כוס אגוזי לוז טחונים./אגוזיי מלך
3 וחצי כפות קקאו
ריבה תות.או מישמש.3 כפות אפשר 4 כפות.למי שרוצה יותר מתוק.
בקערה👇לערבב את כל החומרים במשך דקה
שתיים.
חוץ מהריבה !! והשוקולד !!
👇
את הבלילה ליצוק לתבנית ,ולאפות במצב אפיה טורבו.
👇לאחר שהוצאנו את העוגה ,למרוח על העוגה באופן שווה את הריבה,שהעוגה חמימה! !
לא קרה ולא חמה! חמימה🙃
.ומעל לצפות בציפוי שוקולד ❤
להניח לעוגה להתקרר ליפני החיתוך
ציפוי👇
100 גרם שוקולד מריר
רבע כוס חלב
50 גרם חמאה
להמיס במיקרוגל דקה ולערבב היטב עד להמסת השוקולד.או לכל דרך הכנת ציפוי שוקולד שאתם רגילים.❤