Share with:


חלבי

אופן הכנה

להקציף 6 ביצים שלמות 3 דקות
להוסיף אחד כוס סוכר
כוס שמן,
1 אבקת אפיה,
חצי כפית מלח,
שתי כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
אחד פודינג בטעם ריבת חלב
כף ריבת חלב (מוסיפים אחרי שהבלילה מוכנה)
כוס מים

במיקסר להקציף 6 ביצים ללא הפרדה לפחות 3 דקות להוסיף בהדרגה סוכר וסוכר וניל לאחר מכן שמן
לערבב קמח אבקת אפיה ואת פודינג ריבת חלב ולהוסיף בהדרגה לבלילה עד להתמעה.

למזוג את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר, להוציא את האוויר ע"י תפיחת התבנית פעמיים על השיש.

אופים עד שקיסם יוצא יבש על 170.

לקחת כף וחצי ריבת חלב להמיס במיקרו 30 שניות ולזלוג על העוגה…

עוגת ריבת חלב
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים