Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן
250 גר גבינת ריקוטה 5%
250 גר גבינה לבנה 9%
200 גר שמנת חמוצה 9%
מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
2 כוסות קמח
2 כפות שקד לבן טחון
1 אבקת אפייה

לזרייה מעל העוגה לפני אפייה:
1/2 כוס שקד לבן פרוס

לציפוי:
1/2 כוס סירופ מייפל מדולל עם 1 כף מים רותחים פושר.

הכנה:
להקציף:
ביצים, סוכר, סוכר וניל , מיץ לימון, לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף לקצף:
גבינות, קליפת לימון מגוררת ולאחד למסה אחידה.
בתנועת קיפול להוסיף, קמח, שקד טחון ואבקת אפייה ולאחד למסה אחידה.
להעביר לתבנית24/26 משומנת.מעל לפזר פרוסות שקדים.
אפייה ב170 עד להזהבה.
איך שהעוגה יוצאת לשפוך מעליה את סירופ המייפל.
לאחר שהעוגה קרה, ניתן לקשט עם אבקת סוכר( לא חובה)

עוגת ריקוטה,שקדים,בזיגוג מייפל
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים