החומרים:
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן
250 גר גבינת ריקוטה 5%
250 גר גבינה לבנה 9%
200 גר שמנת חמוצה 9%
מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
2 כוסות קמח
2 כפות שקד לבן טחון
1 אבקת אפייה
לזרייה מעל העוגה לפני אפייה:
1/2 כוס שקד לבן פרוס
לציפוי:
1/2 כוס סירופ מייפל מדולל עם 1 כף מים רותחים פושר.
הכנה:
להקציף:
ביצים, סוכר, סוכר וניל , מיץ לימון, לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף לקצף:
גבינות, קליפת לימון מגוררת ולאחד למסה אחידה.
בתנועת קיפול להוסיף, קמח, שקד טחון ואבקת אפייה ולאחד למסה אחידה.
להעביר לתבנית24/26 משומנת.מעל לפזר פרוסות שקדים.
אפייה ב170 עד להזהבה.
איך שהעוגה יוצאת לשפוך מעליה את סירופ המייפל.
לאחר שהעוגה קרה, ניתן לקשט עם אבקת סוכר( לא חובה)