המצרכים:
150 גר חמאה רכה
1 ורבע כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
400 גר גבינת ריקוטה למריחה 5%
200 גר שמנת חמוצה 9%
250 גר גבינה לבנה 5%
1 וחצי שקד לבן טחון דק.
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קונפלור
1 שקית אבקת אפייה
1/4 כפית קינמון טחון
4 ביצים
1 כוס גזר מקולף ומגורר דק.
ציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
הכנה:
להקציף, חמאה, סוכר וסוכר וניל.
בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה אחת עד שהיא נטמעת.
להוסיף, גבינות, שמנת חמוצה ולאחד למסה אחידה.
להוסיף חומרים יבשים וגם גזר.ולאחד הכל לבלילה אחידה.
לתבנית 24/ 26 משומנת ומוגבהת באמצעות נייר אפייה, לשפוך את הבלילה, ליישרה באמצעות מרית.
אפייה ב160 מעלות עד להזהבה. ולקרר.
יום למחרת, או כמה שעות אחרי קירור. לצפות במרכיבי הציפוי(אותם נקציף לקצפת יציבה).