Share with:


חלבי

אופן הכנה

המצרכים:
150 גר חמאה רכה
1 ורבע כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
400 גר גבינת ריקוטה למריחה 5%
200 גר שמנת חמוצה 9%
250 גר גבינה לבנה 5%
1 וחצי שקד לבן טחון דק.
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קונפלור
1 שקית אבקת אפייה
1/4 כפית קינמון טחון
4 ביצים
1 כוס גזר מקולף ומגורר דק.

ציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.

הכנה:
להקציף, חמאה, סוכר וסוכר וניל.
בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה אחת עד שהיא נטמעת.
להוסיף, גבינות, שמנת חמוצה ולאחד למסה אחידה.
להוסיף חומרים יבשים וגם גזר.ולאחד הכל לבלילה אחידה.
לתבנית 24/ 26 משומנת ומוגבהת באמצעות נייר אפייה, לשפוך את הבלילה, ליישרה באמצעות מרית.
אפייה ב160 מעלות עד להזהבה. ולקרר.
יום למחרת, או כמה שעות אחרי קירור. לצפות במרכיבי הציפוי(אותם נקציף לקצפת יציבה).

עוגת ריקוטה,שקדים וגזר
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים