1 מיכל שמנת מתוקה | |
400 גר גבינת ריקוטה למריחה5% | |
200 גר שמנת חמוצה 9% | |
1/4 כוס שמן | |
5 ביצים | |
1 ורבע כוסות סוכר | |
מיץ וגרד מלימון אחד. | |
2 כוסות קמח | |
1 שקית אבקת אפייה. | |
. | |
לריפוד התבנית:: | |
3/4 כוס שקד לבן פרוס | |
2 כפות סוכר דמרמרה | |
. | |
ציפוי:: | |
3/4 כוס קרם פטיסייר מוכן קנוי |
בקערה להניח::
גבינת ריקוטה
שמנת חמוצה,שמנת מתוקה,שמן,סוכר,ביצים שלמות,לימון וגרד לימון,לערבב היטב לקבלת בלילה אחידה,לתערובת זאת להוסיף,קמח מנופה ואבקת אפייה,לערבב מעט עד להטמעת הקמח.
בתבנית 26,להתיז התזה של שמן קנולה,לפזר פרוסות שקד לבן וסוכר דמרמרה,מעל לשפוך את המלית וליישר.
אפייה ב170 עד לקיסם יבש,ולקרר,.
ניתן לצפות בקרם פטיסייר/אבקת סוכר/שמנת מתוקה.
באהבה/אורנה ועלני