Share with:


חלבי

אופן הכנה

שכבה ראשונה ביסקויטים:
100 גרם ביסקיויטים טחונים
1/2 כוס קוקוס קלוי
1/3 כוס שקדים קלויים קצוצים
100 גרם חמאה מומסת
100 גרם שוקולד לבן מומס
-לערבב יחד לשטח בתבנית 26 ולהקפיא
*אפשר לשים שקף במסגרת

שכבה שנייה מוס שוקולד לבן:
250 גרם שוקולד לבן
2 שמנת מתוקה
-להמיס יחד לערבב לשוקולד חלק לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקפיא חצי שעה או 4 שעות במקרר
1 שמנת מתוקה
-להקציף יחדיו לקרם יציב
לשטח מעל התחתית ולהחזיר למקפיא להתייצבות

שכבה שלישית קראנץ:
100 גרם שוקולד לבן מומס
2 גביעי גלידה שבורים לחתיכות
1/3 כוס שקדים קלויים קצוצים
-לערבב יחד לשטח על נייר אפייה להכניס לקירור עד שמתקשה ולשבור על מוס השוקולד לבן

שכבה רביעית מוס קוקוס:
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס קוקוס קלוי
1/4 כוס שקדים קלויים קצוצים
3 כפות פודינג וניל
3 כפות אבקת סוכר

להקציף שמנת, פודינג ואבקת סוכר לקרם יציב, לקפל את השקדים והקוקוס לקרם, לשמור קצת בשקית זילוף לשמור במקרר לקישוט. למרוח את המוס קוקוס מעל שכבת הקראנץ ליישר ולהכניס למקפיא

שכבה חמישית גנאש:
100 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
*להמיס יחד לערבב לשוקולד חלק לצנן ולשפוך מעל המוס קוקוס להכניס למקפיא להתייצבות.

קישוט העוגה:
לזלף מוס קוקוס מעל לקשט עם כדורי רפאלו ושקדים קלויים.
לשמור במקרר או במקפיא לילה לפני ההגשה…

עוגת רפאלו שכבות
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים