חבילת בישקוטים חתוכים סנטים אחד למטה
2 שמנת מתוקה
2 גבינה 9%
2 כפות אינסטנט וניל
1 חב ג' לטין
כוס פירות יער תותים
2 שמנת מתוקה
עוגת ספוג רגילה (אני קניתי מוכנה )
אופן ההכנה :
מסביב לתבנית מסדרים את הבישקוטים אחד ליד השני לאחר שכתחנו סנטים אחד על מנת שיעמוד יציב
לקחת חלק אחד מן העוגת טורט להניח במרכז (אם צריך לחתוך לפי הצידה חותכים)
מורחים ריבת תות על הבסיס של העוגה
בינתיים מכינים קצפת משתי שמנת מתוקה עד שמתייצבת
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים את הג'לטין ממיסים במים ומחממים כדקה במקרו מקררים ושופכים על העיסה של הגבינה מערבבים היטב ולאחר מכן מקפלים את הקצפת לתוך הגבינה
להשאיר כוס קצפת לבנה לקישוט
מערבבים היטב ושליש שופכים על העוגה מניחים חלק שני של הטורט ושליש מהקצפת ואחרון חלק שלישי של הטורט ושליש אחרון למרוח רק באמצע להשאיר מקום לקצפת
אם רוצים ורוד כמו אצלי טוחנים פירות יער למיניהם או תות או דובדבן מבשלים מסננים ואת הג'לטין מערבבים איתו ומכניסים לגבינה הלבנה
ולקשט
בהצלחה – אביבה כהן