חומרים
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
200 ג"ר שוקולד מריר
200 ג"ר חמאה
2 כפיות נס קפה
100 ג"ר אגוזים קצוצים גס
6 כפות קמח תופח
2 כפיות א.אפייה
לציפוי
125 ג"ר שמנת מתוקה
100 ג"ר שוקולד מריר מפורק
1 כף גדושה ממרח נוטלה
אופן ההכנה
1 נמיס במיקרו את השוקולד והחמאה נערבב היטב ונניח בצד להתקרר מעט
2 נקציף את החלבונים עים הסוכר לקצף יציב
3 נערבב את השוקולד והחלמונים הייטב ונוסיף בעדינות אל הקצף ונערבב בצורת עטיפה
4 נערבב את האגוזים עים הקמח וא.אפייה ונוסיף לתערובת השוקולד
5 נשמן תבנית מ"ס 26 ונכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-40 ד"ק
6 נצנן את העוגה ונכין ציפוי
7 נחמם את השמנת המתוקה במיקרו לדקה נוסיף את קוביות השוקולד ונמתין דקה נוסיף את הנוטלה ונערבב הייטב ונצפה את העוגה(אני קישטתי באגוזי בראס קצוץ)