*לשכבת השוקולד*
4 ביצים וקורט מלח
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן
3 כפות חלב
1.5 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת שוקו
1 קופסא אינסטנט פודינג שוקולד
*הכנה*
להקציף ביצים ומלח,בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן,חלב וחומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה ויציבה(לא נוזלית)לשטח בתבנית26 עטופה בנייר אפייה.
*לבלילת הגבינה*
2 קופסאות גבינת שמנת נוי יורק.
200 גר שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 ביצה
1 כף חמאה מומסת
2 כפות חלב
*הכנה*
בקערה לערבב את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
לשטח מעל בלילת עוגת השוקולד(לא לשיש)
*לקרמבל*
50 גר חמאה
חצי כוס קמח
חצי כוס סוכר
50 גר שוקולד מריר חתוך גס
1 כף קקאו
*הכנה*
לערבב את כל המרכיבים לקבלת עיסה פירורית,ולפזר מעל בלילת הגבינה.
אפייה ב170 מעלות(לא טורבו)לקבלת קיסם לח(לא לייבש)
באהבה/אורנה ועלני🌹🌹🌹🌹🌹