למילוי:
2 כוסות שוקולדים(קליק, שוקולדים בטעמים שונים, מקופלת, פסק זמן חתוכים גס).
לעוגה:
2 שמנת חמוצה(400 מל)
.2 כפות ממרח טחינה עם שוקולד(אחוה)
.1.1/2 כוסות קמח
.1 כוס שוקולית
.1 אבקת אפייה
.5 ביצים
. 1 כוס סוכר
.3/4 כוס שמן
לציפוי:
3 כפות חלב מומס עם 3 כפות ממרח טחינה עם שוקולד
לקישוט:
סוכריות צבעוניות
הכנה: להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. תוך כדי הקצפה להוסיף סוכר ושמן ולאחד.להוסיף, שמנת חמוצה, ממרח טחינה ולערבב. להוסיף חומרים יבשים ולאחד הכול לתערובת אחידה.
לשפוך 3/4 מהבלילה לתבנית 24/26 מעל לפזר את המילוי. מעל המילוי להוסיף את שארית הבלילה כך שתכסה את המילוי.. אפייה ב180 עד לקיסם מעט לח( לא לייבש) ולקרר. למרוח בציפוי ולקשט.