Share with:


פרווה

מה צריך?

6 ביצים
3/4 כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
כוס שמן.
שתי כוסות קמח תופח
3כפות שוקולית
חצי כוס קוקוס,
חצי כוס אגוזים קצוצים
ושתי כפות גדושות קקאו.
3 כפות ממרח שוקולד מומס
50 גר שוקולד מריר

אופן הכנה

להקציף 6 ביצים שלמות + 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח
להוסיף בהדרגה כוס מיץ תפוזים ו כוס שמן.
להוסיף בתנועות קיפול שתי כוסות קמח תופח, 3כפות שוקולית , חצי כוס קוקוס, חצי כוס אגוזים קצוצים ושתי כפות גדושות קקאו.
להוסיף 3 כפות ממרח שוקולד מומס עם 50 גר שוקולד מריר ולערבב.

לאפות בתבנית משומנת 24 בחום של 170 .

בהצלחה מנורית יונה
ניתן לאבק באבקת סוכר או לצפות בגאנש

עוגת שוקולד אגוזים
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

521 מתכונים