Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
1שוקולד מריר מגורד
2כוסות אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס קמח מצות
כוס קוקוס
1כוס קולה/או נס קפה

אופן ההכנה:
להפריד ביצים….
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב .
בקערה נוספת נשים את החלמונים ויתרת החומרים ונערבב עד לאיחוד.
נקפל פנימה חצי מתערובת החלבונים ונקפל עד לאיחוד.. ונוסיף את היתרה ושוב לקפל..
להעביר לתבנית ולאפות בחום של 170 מעלות עד שבודקים עם קיסם והוא יוצא יבש!

קצפת-
להקציף שמנת מתוקה אחת עם חצי כוס סוכר לקצף יציב…

גאנש שוקולד
שמנת מתוקה
שוקולד מריר
דוקולד חלב
להמיס על האש ולצנן . …

כשהעוגה מוכנה למרוח מעל מחצית מהגנש לתת לזה להתקשות מעט .
מעל נוסיף את הקצפת
ומעל הקצפת נעטר עם הגנאש שנשאר ואגוזים קצוצים ולמקרר…

עוגת שוקולד אגוזים_מתכון של אסתר-אתי כראדי
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים