מצרכים:
קערה 1 :
4 ביצים L
2 כוסות מים רותחים מהקומקום
1 כוס שמן
קערה 2 :
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס שוקולית
1/2 כוס קקאו
לציפוי:
1 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב
25 גר' מחמאה או חמאה
1/4 כוס מים
הכנה :
מתחילים להקציף את כל החומרים של קערה מס' 1 לקצף תפוח ובהיר מערבבים את כל החומרים של קערה מס' 2 ומכניסים לקצף התפוח מקציפים קלות עד שהכל מתאחד משמנים תבנית אפייה מס' 26 ואם רוצים יותר גבוהה אז תבנית מס' 24-25 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים לשעה לבדוק לפני שמוציאים כי כל תנור והאפייה שלו אצלי זה שעה אופן הכנת הציפוי : שמים בסיר את כל המצרכים עד שהכל נמס ויוצרים על העוגה בעודה חמה ומתענגים על עוגת שוקולד אוורירית וטעימה בטירוף