Share with:


פרווה

אופן הכנה

בס"ד
עוגת שוקולד פרווה ממש ממש קלה להכנה בלי מיקסר בלי להפריד ביצים הכל בקערה אחת.
היא כל כך רכה נימוחה וטעימה שאף אחד לא יאמין שהיא בחושה זמן אפיה בין 35 ל 45 דקות.
מבטיחה לכן שהיא תכנס לספר המתכונים שלכן.

בקערה
2 וחצי כוסות קמח תופח
כפית גדושה סודה לשתייה
5 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
כוס וחצי סוכר

לערבב הכל יחד ולעשות גומה
להוסיף לגומה את הנוזלים:
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס מים מהברז
כף רום
3 ביצים גדולות
לערבב במטרפה ידנית הכל יחד עד לאיחוד הבלילה (הבלילה מעט נוזלית)

לשמן תבנית מלבנית בערך בגודל 25X30 פחות או יותר, מה שיש בבית
למזוג את הבלילה לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות, אפיה רגילה (לא טורבו)

ציפוי שוקולד גנאש
להמיס במיקרו בפולסים – 1 שוקולד מריר (100 גרם)
קצת יותר מחצי כוס שמנת צמחית (חצי קופסא)
למרוח את הציפוי על העוגה ולפזר מה שבא לכן

כוס מדידה חד פעמי חם

עוגת שוקולד בחושה פרווה_שפרה אזולאי
שפרה אזולאיספר המתכונים של
מתכון של

שפרה אזולאי

89 מתכונים