הבצק
4 ביצים לארג'
כוס סוכר
כוס שמן קנולה
4 כפות שטוחות אבקת קקאו
4 כפות שטוחות שוקולית
2 כוסות קמח לבן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
כוס מים רותחים.
תרסיס שמן קנולה
קרם השוקולד
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות מים
2 כפות שטוחות סוכר
30 גרם מרגרינה בטעם חמאה
הציפוי
2 כפות שטוחות קוקוס טחון -לא חובה.
תבנית עגולה מס` 24.
הכנה
1. בקערה בוחשים את כל מצרכי הבצק לפי סדר המצרכים במטרפה ידנית (ללא ספריי השמן לשימון התבנית).
2. משמנים מעט תבנית עגולה ומעבירים את הבלילה לתוכה.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 45 דקות או עד שקיסם שנועצים יוצא יבש.
4. בינתיים מרתיחים על הגז את חומרי הקרם, שופכים על העוגה ברגע שיוצאת מהתנור.
5. מפזרים מעט קוקוס מעל.