Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:::
5 ביצים
קורט מלח
3/4כוס סוכר
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי כוס שמן
200 ג'ר יוגורט
2.5 כוסות קמח מנופה
2 כפות קקאו כהה מנופה
1 שקית א. אפייה
לבלילת הנוטלה וריקוטה🔥🔥
לערבב עד לאיחוד:
200 ג'ר גבינת ריקוטה למריחה
200 גר שמנת חמוצה
2 כפות גדושות ממרח נוטלה.
עיטור🔥🔥
אבקת סוכר
הכנה:::::
להקציף ביצים וקורט מלח לקצף תפוח,בהדרגה להוסיף,סוכר,יוגורט ושוקולד מומס עם שמן לקבלת בלילה אחידה.
ל"קפל" חומרים יבשים עד לאיחוד קל.
לתבנית 24/26 מרופדת בנייר אפייה,להעביר את הבלילה,מעל לפזר באופן שווה מבלילת הנוטלה והריקוטה,לשיש קלות רק מלמעלה.
אפייה בתנור מחומם מראש ל170
אפייה עד שההקיף יציב ובאמצע עדיין רוטט.
להשאיר להתיצבות במקרר .לאבק באבקת סוכר(לא חובה)
באהבה/אורנה ועלני💕💕💕💕💕

עוגת שוקולד במילוי נוטלה וריקוטה💕💕_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים