6 ביצים
2 .1/ 2 כוסות קמח
כוס מיץ כוס
תפוזים
כוס סוכר
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
כוס שמן
ארבע כפות קקאו
למילוי
500 גרם שמנת מתוקה
כפית נס קפה
שקית אינסטנט פודינג וניל
שני כפות סוכר
250 גרם גבינה מסקרפונה
גנאש
200 גרם שוקולד מריר
כוס שמנת
מתוקה
לקישוט קוקוס קלוי כוס
אופן ההכנה להקציף שש ביצים שלמות להוסיף כוס סוכר לבלילה תפוחה שבע דקות להוסיף שמן בהדרגה סוכר וניל ארבע כפות קקאו קמח
אבקת אפיה
לצקת לתבנית מספר 22 24 לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 35 40 דקות . לבדוק לצנן את העוגה טוב טוב לחתוך באמצע למלות קצפת לצפות את העוגה ולקשט
בתיאבון סיגלית ימין