Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ‏ביצים
2 .1/ 2 ‏כוסות קמח
‏כוס מיץ כוס
תפוזים
‏כוס סוכר
‏אחד אבקת אפיה
‏אחד סוכר וניל
‏כוס שמן
‏ארבע כפות קקאו

‏למילוי
500 ‏גרם שמנת מתוקה
‏כפית נס קפה
‏שקית אינסטנט פודינג וניל
‏ ‏שני כפות סוכר
250 גרם ‏גבינה ‏מסקרפונה

‏גנאש
200 גרם ‏שוקולד מריר
‏כוס שמנת
מתוקה

לקישוט ‏קוקוס קלוי כוס
‏ ‏
אופן ההכנה להקציף שש ביצים שלמות להוסיף כוס סוכר ‏לבלילה ‏ תפוחה ‏שבע דקות להוסיף שמן בהדרגה סוכר וניל ארבע כפות קקאו קמח ‏
אבקת אפיה
‏לצקת לתבנית מספר 22 24 לאפות ‏את העוגה על חום 180 ‏מעלות ‏35 40 דקות ‏. ‏לבדוק ‏לצנן את העוגה טוב טוב לחתוך באמצע למלות קצפת לצפות את העוגה ולקשט

בתיאבון סיגלית ימין‏

עוגת שוקולד בציפוי קוקוס ‏קלוי
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים