חומרים
5 ביצים
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1/2 שמנת מתוקה
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כוס שוקולית
ההכנה
1) בקערה המיקסר מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח
2) מכניסים את השמן ואבקת אפייה וסוכר וניל והשוקולית
ומערבבים ללא מיקסר
3)בהדרגה מכניסים את הקמח ומערבבים בצורת מעטפה
4) מרפדים בנייר אפייה תבנית בקוטר 20 ס"מ
5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל45 דקות
חומרים לגנאש
1/2 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
1)שמים על הגז את השמנת עד סף הרתיחה
2) מכניסים את השוקולד לקוביות ומכסים דקה1 ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק
3)שופכים על העוגה
5) מכניסים לקירור