לתחתית להקציף יחד :
2 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 גביע יוגורט(לא משנה האחוזים )
1.1/2 כוסות קמח
2 כפות קקאו
1 אפיה
לאפות על 180 מעלות כחצי שעה להרטיב את העוגה עם כוס מים רותחים וכפית נס קפה ולצנן
מעל המלבי:
להרתיח בסיר
ליטר חלב
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
7 כפות קורנפלור
4 טיפות מי ורדים
לערבב באופן תמידי עד לסמיכות המלבי לצנן ולשפוך מעל העוגת שוקולד . להכניס לקירור של חצי שעה
לגנאש :
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרו לערבב היטב ולשפוך מעל המלבי.
לקשט כיד דימיונכם
קישטתי ב:
20 גרם שוקולד מריר מומס עם טיפת שמן במיקרו
20 גרם שוקולד חלב מומס עם טיפת שמן וריבת חלב
לחמם מעט במיקרו.
כוס מדידה אוניברסלית
העוגה נאפתה בתבנית 34×24 והועברה לרינג ❤