Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית להקציף יחד :
2 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 גביע יוגורט(לא משנה האחוזים )
1.1/2 כוסות קמח
2 כפות קקאו
1 אפיה

לאפות על 180 מעלות כחצי שעה להרטיב את העוגה עם כוס מים רותחים וכפית נס קפה ולצנן

מעל המלבי:
להרתיח בסיר
ליטר חלב
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
7 כפות קורנפלור
4 טיפות מי ורדים
לערבב באופן תמידי עד לסמיכות המלבי לצנן ולשפוך מעל העוגת שוקולד . להכניס לקירור של חצי שעה

לגנאש :
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
להמיס במיקרו לערבב היטב ולשפוך מעל המלבי.

לקשט כיד דימיונכם
קישטתי ב:
20 גרם שוקולד מריר מומס עם טיפת שמן במיקרו
20 גרם שוקולד חלב מומס עם טיפת שמן וריבת חלב

לחמם מעט במיקרו.

כוס מדידה אוניברסלית

העוגה נאפתה בתבנית 34×24 והועברה לרינג ❤

עוגת שוקולד בשילוב מלבי וגנאש
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים