Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו
1 סוכר וניל
כף נס קפה
1 1/2 כוסות סוכר
1.33 מים חמים
2 כפות שוקולית

הכנה:
1- להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצב יציב
2-בקערה נוספת נשים את החלמונים ונוסיף חצי כוס סוכר ונטרוף הייטב( מטרפה ידנית)
3להוסיף לחלמונים נס קפה שוקולית קקאו מים חמים ושמן ולטרוף הייטב
4 להוסיף קמח ולמשיך לטרוף עד לאיחוד

טיפ:
להוסיף 1/3 מקציפת החלבונים אל קערת השוקולד ולקפל!
ואת היתרה ושוב לקפל!

5 לשמן תבנית הפלא להעביר את הבלילה ולאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות שעה ועשר דקות בערך

קצפת:
2 שמנת מתוקה להקציף הייטב עם כף וחצי אבקת סוכר

אגוזי מלך לקישוט ופתיתי שוקולד

גנאש
100גרם שוקולד מריר
רבע מיכל שמנת מתוקה..

עוגת שוקולד גבוהה
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים