6 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו
1 סוכר וניל
כף נס קפה
1 1/2 כוסות סוכר
1.33 מים חמים
2 כפות שוקולית
הכנה:
1- להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצב יציב
2-בקערה נוספת נשים את החלמונים ונוסיף חצי כוס סוכר ונטרוף הייטב( מטרפה ידנית)
3להוסיף לחלמונים נס קפה שוקולית קקאו מים חמים ושמן ולטרוף הייטב
4 להוסיף קמח ולמשיך לטרוף עד לאיחוד
טיפ:
להוסיף 1/3 מקציפת החלבונים אל קערת השוקולד ולקפל!
ואת היתרה ושוב לקפל!
5 לשמן תבנית הפלא להעביר את הבלילה ולאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות שעה ועשר דקות בערך
קצפת:
2 שמנת מתוקה להקציף הייטב עם כף וחצי אבקת סוכר
אגוזי מלך לקישוט ופתיתי שוקולד
גנאש
100גרם שוקולד מריר
רבע מיכל שמנת מתוקה..