מצרכים:
6 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס קקאו
2 כפות שוקולית
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
הכנה:
להפריד חלמונים וחלבונים
להקציף חלבונים(הלבן)
עם קורט מלח ובהדרגה
להוסיף את הסוכר לערבב דברים
רטובים בניפרד וכל הדברים
היבשים בניפרד.
להוסיף את הנוזלים לאט
לאחר מכן את הקמח והקקאו
הדוקולית והאפיה.
חום בינוני 160 מעלות
50 דקות עד 60 דקות
קרם שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
30 גרם מרגרינה
כף סוכר
2 כפות מים
לשים במיקרוגל או על הגז