*לשכבת השוקולד*
200 גר שוקולד מריר מומס
חצי כוס שמן
1 כוס אגוזי מלך טחון דק
3 כפות קקאו כהה
3 כפות קמח
1 שקית סוכר וניל
4 ביצים
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
*הכנה*
להקציף ביצים,קורט מלח וסוכר,לקבלת קצף מעט תפוח.
בהדרגה להוסיף,שמן,שוקולד מריר מומס ושאר חומרים יבשים,לקפל עד לאיחוד.
להניח בתבנית 26.
*שכבת הגבינה*
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 גר,גבינת שמנת
200 גר שמנת חמוצה
2 כפות גבינה לבנה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
100 גר שוקולד לבן מומס
*הכנה*
בקערה לערבב את כל המרכיבים ולהניח מעל שכבת השוקולד.
*פירורים*
חצי כוס קמח
70 גר חמאה
רבע כוס סוכר
*הכנה*
להניח בקערה ובאמצעות הידיים לערבב לקבלת פירורים.
לפזר מעל שכבת הגבינה.
*אפייה*
בתנור מחומם ל160 מעלות עד לקבלת קיסם יבש(מהשוקולד)
בהגשה ניתן לאבק באבקת סוכר
באהבה ענקית
אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷