Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן

הנייד שלי : 052-6694613

200 גרם שוקולד מריר מומס
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
כף גדושה קקאו
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס מים רותחים
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח חומוס
1/2 כוס קוקוס טחון
2 כפיות אבקת אפייה
4 ביצים L
כפית תמצית וניל איכותית

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
חצי מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
מתאים לתבנית 20×30 או ל-2 תבניות אינגליש קייק

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
ממיסים בקערה במיקרוגל או בסיר קטן על בן מארי את השוקולד.
מוסיפים את השמן, שקדים טחונים, קמח חומוס, קוקוס טחון, קקאו, סוכר ואבקת אפייה.
יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים, שוברים פנימה את הביצים ומוסיפים את תערובת השוקולד המומס והווניל. טורפים להטמעה.
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים לבלילה חלקה.
יוצקים לתבנית ואופים כ-35–40 דקות עד שהעוגה אפויה למראה וקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים לחים. מצננים היטב.
(אם אופים באינגליש קייק זמן האפייה יתקצר מעט)

לציפוי השוקולד:
ממיסים במיקרוגל או על בן מארי את השוקולד עם הקרם שבחרתם, מערבבים עד לציפוי חלק ויוצקים על העוגה

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד הכי טעימה שתכינו אי פעם…עוגת שוקולד עשירה ומושחתת כשרה לפסח וללא גלוטן_מתכון של דיאנה יוסף – מאסטר מתכונים
דיאנה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

דיאנה יוסף

7 מתכונים