Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

4 ביצים
כוס סוכר
כוס קמח
שקית א. אפיה.
2 כפות קקאו.
חצי כוס שמן.

למילוי:
שמנת מתוקה.
4 כפות אינסטנט פודינג שוקלד.
צנצנת דובדבנים ללא חרצן.
כוס אבקת סוכר
2 כפות תמצית רום.

לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר.

להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח
להוסיף קמח, אבקת אפיה , קקאו, שמן
לבחוש לשמן תבנית עגולה מספר 20 ולצקת לתוכה לאפות בחום 170 שעה.
בינתיים לבשל את הדובדבנים עם אבקת סוכר ותמצית רום עד שמסמיך מעט.
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג.
להמיס את השוקולד עם כפית שמן.
לאחר שהעוגה נאפתה והתקררה
לחלץ מהתבנית לחתוך ל3 חלקים
מהמיץ של הדובדבנים להרטיב חלק אחד של העוגה שחתכנו , לזלף את הקרם שיצא משמנת המתוקה מסביב ובאמצע להניח 2 כפות דובדבנים, לעשות שוב בחלק השני.
החלק העליון להאטיב מעט המיץ דובדבנים לצקת שוקולד להניח דובדבנים ולקשט בקצפת

עוגת שוקולד ודובדבנים עשירה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים