בסיס🎈🎈🎈
5 ביצים מופרדות
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 כפות גדושות חמאת בוטנים בטעם דבש.
200 גר שמנת חמוצה
1 כף ממרח שוקולד
1/4 כוס חלב
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כוס שוקולית.
3 כפות קקאו
קצפת🎈🎈🎈
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת עם 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס חלב,לקצפת יציבה.
גאנש🎈🎈🎈
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה ו1 כפית חמאת בוטנים.
הכנה😋😋😋מקציפים את החלבונים,בהדרגה את הסוכר לקבלת קצף יציב.
בקערה,טורפים:
חלמונים,שמן,חלב חמאת בוטנים,שמנת חמוצה וממרח שוקולד לקבלת מרקם אחיד.
ממזגים עם קציפת החלבונים.
מנפים את כל החומרים היבשים ומקפלים לתערובת הבצים לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לתבנית 26 משומנת.
אפייה ב170 עד לקבלת קיסם מעט לח ומקררים.
מצפים בקצפת ומשאירים להתייצבות במקרר כחצי שעה.
מעל מצפים בגאנש ומקשטים כיד הדמיון.
באהבה ענקית,אורנה ועלני🎈🎈🎈🎈🎈